Le moulin de Bosson

Wie we zijn

Binnen zonder kloppen…

Dit is een uitdrukking die ons na aan het hart ligt en een waarde die wij graag delen met de bezoekers van de gîte. De Moulin de Bosson heeft een geschiedenis die doordrenkt is van onze waarden. Het was een echte 'coup de coeur' die leidde tot de aankoop van deze plek. Deze dubbele band, namelijk de aanwezigheid van paarden en gastvrijheid, was altijd aanwezig tijdens de transformatie van de plek.

Molenaars, boeren, hoefsmeden, verschillende ambachten hebben elkaar generaties lang opgevolgd tot wij hier ons hart verloren. Als u, zoals wij, een liefhebber bent van oude stenen en authenticiteit, bekijk dan zeker de muren en ga op zoek naar de originele blokken waarin het bouwjaar is gegraveerd.


Echte Ardennen in hart en nieren

Gepassioneerd door paarden en de pracht van de natuur, was het logisch dat we ervoor kozen om deze plek om te toveren in een gîte om zo de weldaden ervan te delen met anderen. Onze Ardense roots en onze jobs hebben ook meegespeeld in onze keuze, dat valt niet te ontkennen!

Omdat we een stal hebben die aan de gîtes grenst, leek het ons vanzelfsprekend om deze twee plaatsen met elkaar te verbinden. Zo konden we van onze passie ons beroep maken. Het bezielt ons nog elke dag opnieuw.

Wij hopen dat de Moulin de Bosson u net zo zal bekoren als het ons heeft gedaan!